Untitled photo

  Imi place sa fotografiez viata asa cum este ea. Imperfecta. Cu bune si cu rele. Pentru ca ce este fotografia defapt decat un dans intre lumina si umbra. Imi place sa cred ca nu sunt un fotograf conventional, pentru ca vreau sa spun povestea acelei zile dar in acelasi timp sa imi las si o amprenta personala ascunsa in imagini, iar botezul micutului Damian Tudor a fost un prilej perfect sa pot face, ceea ce imi place mie sa cred ca fac cel mai bine: sa caut emotiile, trairile, zambetele dar si lacrimile. 

  Lucrand peste aceste imagini, facand selectia si editul, mi-am dat seama cat de norocos este micutul Damian Tudor sa fie inconjurat de o astfel de familie, atat de iubitoare precum este familia Hetea. Mama lui, Octavia, solista de profesie este o femeie plina de energie si dragoste. Tatal Octaviei este scriitor, deci,  arta este la locul ei in familia Hetea.  Pe tot parcursul zilei, Octavia de-abia si-a putut abtine lacrimile de bucurie datorate venirii pe lume a lui Damian Tudor, o scumpete de copil. 

  Petrecerea s-a tinut in cadrul restaurantului ZHH Termal. O data ajunsi acolo lumea s-a incins la dans pana tarziu in noapte. Damian s-a tinut bine toata noaptea, iar cand atipea, avea instalat pe chip un zambet care nu te putea face decat curios sa afli la ce oare se gandeste sau ce oare viseaza. Cert este ca era impacat si multumit cu tot ce se intampla in jurul lui.

  Mi-a facut o deosebita placere sa pot fi alaturi de voi in aceasta zi minunata si tot ce sper este ca fotografiile mele sa treaca pragul timpului, iar intr-o zi cand micutul Damian Tudor nu va mai fi asa de micut sa se poata uita peste ele, sa isi aduca aminte de acele clipe peste care s-au asternut anii.  


  Va multumesc si vizionare placuta!

Powered by SmugMug Owner Log In