Untitled photo

Pe Maria si Emanuel ii cunosc de mai mult timp. Ce fotograf nu si-ar dori miri ca si Maria & Emi?! Nunta a avut loc la Domeniul Herneacova, langa Timisoara. O locatie superba destul de nou renovata, intr-o zi de vara torida. Si spun asta pentru ca mi-am schimbat 5 camasi de-a lungul nuntii. A fost foarte cald, sau cel putin asa mi s-a spus dupa, pentru ca adrenalina pe care am avut-o in timpul nuntii lor nu m-a lasat sa simt asta. Totul a fost contra cronometru. Un lucru care imi place extrem de mult pentru ca face fotografia sa se asemene cu un sport, fiecare secunda conteaza.

Se vede ca Maria pune accentul pe detalii pentru ca totul a fost aranjat ca la carte. Decorurile, bufetul, absolut totul a fost perfect. Doi oameni care se completeaza recirproc, bine infipti, care stiu ce vor de la viata. Un lucru de care imi pare rau insa este ca nu am avut mai mult timp pentru sedinta foto, ar fi iesit niste cadre superbe.


Sper ca de-a lungul anilor aceste imagini sa va aminteasca de acea zi de vara torida si sa va aduca un zambet pe buze mereu. Maria si Emi:       

Powered by SmugMug Owner Log In