Untitled photo

Doi oameni frumosi si calzi. Indragostiti unul de celalalt si chiar daca au fost destul de emotionati in ziua nuntii lor (adica sa fim seriosi, cine nu ar fi) am reusit sa avem o comunicare excelenta. Ca si fotograf ai o responsabilitate enorma legata de felul cum se simt mirii in ziua nuntii lor. Treaba ta nu este doar de "a fotografia". Trebuie sa existe si o conexiune intre tine si ei si asta nu se poate realiza decat daca esti o persoana deschisa.

Nunta lor a fost una traditionala, ca la carte. Dupa biserica am reusit sa evadam putin, sa lasam emotiile in urma, pentru o scurta sedinta foto la Castelul Corvinilor, o locatie pe care o ador mai ales din cauza luminii pe care o reflecta peretii structurii vechi. Cred ca erau cel putin 10 mirese acolo in ziua aceea fiecare cu fotograful lor. Acolo ne-am distrat, am sarit, si ne-am si murdarit putin pentru ca ne-a prins o ploaie zdravana de vara. Partea buna este ca dupa ploaie locatia s-a golit instant. Astfel am ramas aproape singuri. Am avut tot castelul doar pentru noi. Dupa sedinta ne-am intreptat spre restaurantul Sava din Deva.


Eu tot ce le doresc lor este sa ramana vesnic tineri si sper ca imaginile de mai jos sa poata spune povestea tineretii lor cat se poate de bine. Vizionare placuta! :D

Powered by SmugMug Owner Log In