Untitled photo

Pe parintii micutei Sara i-am cunoscut cand am fotografiat botezul finilor. Ce pot sa spun despre Carmen si Danut este ca sunt un cuplu superb si extrem de fotogenic. 

Carmen si Danut locuiesc in Dubai si au venit in tara special pentru aceasta zi. Micuta Sara a fost o scumpete toata ziua cat si la shooting-ul de a doua zi (care va aparea in scurt timp pe blog). Cand nu mai avea chef de zambit la camera se punea la somn iar cand se satura de dormit, zambea la camera. O minunatie de fetita.

La biserica au fost si cateva plansete dar pentru scurt timp dupa care a devenit foarte curioasa de mediul inconjurator, de locul in care se afla. 

Petrecerea s-a tinut la Restaurantul Nora din Timisoara unde am avut timp si pentru o sedinta foto de cuplu cu Carmen si Danut. Tot ce regret este ca nu i-am cunoscut mai devreme pentru ca as fi vrut sa le pot fotografia si ziua nuntii.

Ca si fotograf imi place sa stiu ca nu am bariere. Vreau sa stiu ca am libertate maxima de a ma exprima si tin sa va multumesc pentru ca mi-ati oferit acest lucru si pentru ca ati avut incredere in mine.

Sper ca imaginile de mai jos sa va aminteasca mereu de fiorii acelei zile multi ani de acum inainte.

Enjoy ;)

Powered by SmugMug Owner Log In