Untitled photo

Botezul micutului Stamatis a fost unul special. Tatal lui Stamatis s-a nascut in Grecia iar acum, impreuna cu mama lui, locuiesc in frumosul oras Corfu. Cu prilejul acestui botez toata familia s-a reunit in Romania, Timisoara.

Inca de la primele ore ale pregatirilor am simtit spiritul gresc, ospitalier si cald. M-am simtit ca un oaspete de-a lungul intregii zile si pentru acest lucru vreau sa va multumesc.

La pregatire micutul Stamatis a fost foarte cooperant, s-a uitat constant la camera cu o mare fascinatie in ochi. Cine stie...poate avem un viitor fotograf aici. Au fost si cateva plansete si impotriviri dar era de asteptat.

 Petrecerea s-a tinut la Hotel Delpack, Timisoara si odata ajunsi acolo micutul Stamatis a intrat in "joyful mode" mai ales din cauza felului in care a fost decorata sala, plina de baloane. A urmat o noapte de joaca, dans si vibratii bune. Selectia fotografiilor pentru acest album s-a dovedit a fi destul de grea fiind foarte multe pe care le-as fi adaugat aici, dar cred ca cele afisate mai jos spun cel mai bine povestea acelei zile.

Va doresc vizionare placuta! ;)

Powered by SmugMug Owner Log In